Fă bani din sondaje platite

 • 0
 • 2. September 2015

sondaje platite

Dificultate:

Dificultate

Angajament ca timp:

Angajament ca timp

Câștiguri potențiale:

Câștiguri potențiale

Câștigurile orare medii

0
lei

CFB24.ro scor:

O metodă grozavă de caștig pe Cumsafacibani24.ro

chestionare online platite

Este foarte ușor să faci bani din sondaje online. Pentru multe persoane, poate părea ciudat conceptul de a primi bani din sondaje plătite online, însă nu este deloc neobișnuit.

Cunoștințele și opinia ta sunt neprețuite pentru companiile moderne, din moment ce o mai bună cunoaștere a clienților și potențialilor clienți poate fi foarte utilă.

Cum să începi

Este extrem de ușor să faci bani din sondaje plătite. În cazul unora dintre site-urile cu sondaje plătite, poți face bani completând sondaje online după doar 10 minute.

 1. Te înscrii pe unul sau mai multe dintre site-urile recomandate de sondaje plătite
 2. Îți confirmi înscrierea prin e-mail (verifică-ți și folderul spam dacă nu ai primit e-mailul)
 3. Introduci informații, precum vârsta, sexul și adresa
 4. Primești chestionare online plătite prin e-mail!
 5. Faci bani din sondaje plătite!

Cele mai bune companii pentru sondaje de opinie plătite

Companiile pentru sondaje de opinie plătite diferă foarte mult, iar dacă nu știi prea multe despre acest subiect, ai putea să te înscrii pe site-uri inutile.

Mai jos, poți vedea o listă cu cele mai bune pagini pentru chestionare online plătite. Am listat toate companiile bune și le-am clasat pe baza:

Ușurinței de utilizare

Frecvenței chestionarelor

Sumei de bani pe care o poți face din chestionare online plătite la acea companie
Înscrie-te la toate companiile pentru chestionare online plătite, deoarece așa vei primi cele mai multe sondaje plătite online și vei face cei mai mulți bani.

Reţea

Oportunitate de câştig

Descriere

Vizitează

sondaje platite Plată medie de 8-40 RON pe chestionar!Vizitează pagină
sondaje platite Câştigă până la 25 RON pe chestionar!Vizitează pagină
sondaje platite Câştigă 0,25 RON de fiecare dată când te uiţi la o reclamă Vizitează pagină
sondaje online platite Plăteşte cam 5 RON pe chestionarVizitează pagină
Plăteşte cam 5 RON pe chestionarVizitează pagină

Fă bani din sondaje platite

Top 4 companii care plătesc cel mai bine

Yougov

Oportunitate de câştig:

Yougov există de peste 10 ani și se află printre cele mai mari site-uri pentru chestionare online plătite. Platforma este foarte draguță și intuitivă. Înscrierea este ușoară și poți începe să faci bani din sondaje online plătite imediat.

Există foarte multe chestionare online plătite unde poți participa și aceastea nu îți vor consuma prea mult timp. Nu doar că poți să faci bani din chestionare plătite, ci poți câștiga niște bani și dacă mai aduci un prieten printr-un link de referință. Punctele pot fi utilizate pe site, unde poți participa la extrageri pentru premii grozave.
Un chestionar îți oferă cam 100-500 de puncte. Prin urmare, dacă 1 punct valorează cam 1,5 centi, atunci un chestionar întreg valorează $1,5 – $7.

 • Metodă de plată: Paypal, Skrill, Bank
 • Preţ aproximativ pe chestionar: Între 3 şi 6 RON.
 • Timp aproximativ pentru chestionar: 10 minute
 • Pagină: Yougov
 • Citeşte mai multe despre Yougov
  Dupa cum am mentionat deja, compania de analiza Yougov este una dintre cele mai mari companii din domeniul de sondaje online platite. Yougov opereaza in 4 tari, fapt ce ofera multor persoane oportunitatea de a face bani din sondaje online platite.In comparatie cu alte companii ce ofera chestionare online platite, Yougov ofera cele mai substantiale plati.Platforma Yougov functioneaza trimitand un e-mail utilizatorului, cand apar noi chestionare online platite de completat. In medie, chestionarele online platite dureaza cam 5-10 minute si le poti completa anonim daca vrei, pentru a nu fi contactat de companii publicitare mai tarziu.

Survee

Oportunitate de câştig:

Survee este un portal bine stabilit și recunoscut, ce este foarte intuitiv și oferă un suport bun. Interfața de utilizare este foarte simplă și nu îți va lua mai mult de 2 minute pentru a începe să faci bani din sondaje plătite online. Primești sondaje de opinie plătite pe e-mail, iar acestea sunt trimise cam de 10 ori pe lună.

La fel ca multe alte portaluri majore pentru sondaje plătite online, Survee îți oferă bani pentru sondaje plătite online, însă îți oferă și carduri cadou etc. Noi estimăm că Survee are cel mai mare potențial de câștig dintre toate paginile pe care le-am testat, din moment ce poți primi până la 4$ pentru fiecare chestionar.
Prin urmare, oportunitățile de a câștiga bani din sondaje plătite online sunt absolut excepționale și nu efectuează plăți aiurea. Dacă nu vrei să faci bani din sondaje plătite online, poți dona banii câștigați pentru caritate.

 • Metodă de plată: Paypal, Skrill, Bank
 • Preţ aproximativ pe chestionar: Între 3 şi 6 RON.
 • Timp aproximativ pentru chestionar: 10 minut
 • Pagină:: Survee
 • Citeşte mai mult despre Survee
  Survee este unul dintre cele mai populare portaluri pentru a face bani din sondaje platite online. Compania se află în SUA și tot acolo se află majoritatea clienților. După cum am menționat și mai devreme, acest site oferă cele mai bune oportunități de a face bani din sondaje plătite online.

Mitpanel

Oportunitate de câştig:

Pe Mitpanel, te poti inscrie si poti incepe sa raspunzi la sondaje de opinie online platite in doar 5 minute. La fel ca in cazul altor portaluri de sondaje, aici primesti majoritatea sondajelor online prin e-mail.

De obicei, durează între 2 și 5 minute să răspunzi la fiecare chestionar, iar profiturile sunt de aproximativ 0,7 cenți pentru fiecare chestionar. Interfata de utilizare nu este prea simpla, iar chestionarele primite nu sunt deosebit de sofisticate.

Cu toate acestea, Mitpanel este unul dintre jucatorii buni de pe piata si prezinta chestionare online amuzante, intuitive si multe oportunitati de a face bani din sondaje online platite. Ceea ce este extraordinar, e faptul ca primesti un bilet la loterie de fiecare data cand completezi un sondaj online pe Mitpanel. Acest bilet iti ofera posibilitatea de a castiga $5000 o data la 3 luni.

 • Metodă de plată: Paypal, Skrill, Bank
 • Preţ aproximativ pe chestionar: Între 5 şi 10 DKK.
 • Timp aproximativ pentru chestionar 10 minut
 • Pagină: Mitpanel
 • Citeşte mai mult despre Mitpanel
  Mitpanel a devenit foarte repede unul dintre cei mai proeminenti jucatori de pe piata europeana si nu degeaba. De cand s-a infiintat compania in Europa, ei s-au concentrat pe prietenie si profituri. Mitpanel reprezinta cu siguranta unul dintre locurile ideale in care sa faci bani din sondaje online platite.

Toluna

Oportunitate de câştig:

Aceasta este una dintre paginile grozave cand vine vorba de chestionare platite. Interfata/aspectul Toluna este foarte bine proiectata, arata dragut si este usor navigabila.

Prin urmare, iti este foarte usor ca utilizator sa gasesti chestionarele si sa incepi sa faci bani din sondaje platite. Un aspect foarte special al Toluna este contactul pe care il ai cu alti utilizatori de pe pagina.

Este usor similara cu o retea de socializare ceea ce inseamna ca acest portal este distractiv. Poti chiar sa iti faci propriile chestionare online pe care sa le discuti cu alti utilizatori.

 • Metodă de plată: Paypal, Skrill, Bank
 • Preţ aproximativ pe chestionar: Între 5 şi 10 DKK.
 • Timp aproximativ pentru chestionar: 10 minut
 • Pagină: Toluna
 • Citeşte mai mult despre Toluna
  O alta functie ce separa Toluna de restul pietei este aplicatia pentru smartphone/tableta. Ai optiunea de a-ti folosi smartphoneul sau tableta pentru a face bani din sondaje si prin urmare, ai intotdeauna posibilitatea de a completa chestionare online. Dupa ce ai acumulat un anumit numar de puncte, primite la completarea chestionarelor online, ti se va inmana un card cadou.

GlobalTestMarket

Oportunitate de câştig:

O pagina foarte draguta si de incredere. Reprezinta unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata, iar oportunitatea de a face bani din sondaje este destul de buna. Exista optiunea de a fi platit in numerar, iar operatiunea este efectuata printr-un transfer bancar.

Chestionarele online dureaza intre 1 si 4 minute si poti face cam 0,57 centi pentru fiecare. Sunt disponibile cam 5 chestionare online pe zi.

 • Metodă de plată: Paypal, Skrill, Bank
 • Preţ aproximativ pe chestionar: Între 5 şi 10 DKK.
 • Timp aproximativ pentru chestionar: 10 minut
 • Pagină: GlobalTestMarket
 • Citeşte mai mult despre GlobalTestMarket
  Noi ne-am primit banii cam dupa o saptamana si jumatate dupa ce am initiat retragerea, o durata destul de decenta. Este destul de simplu sa faci bani din sondaje online cu Globaltestmarket si tocmai de aceea recomandam aceasta pagina in acest scop.

Umbra castiga bani

Câti bani din sondaje plătite online poți face?

sondaje-online-platitee

Este important să evidențiem faptul că nu te vei îmbogăți făcând bani din sondaje plătite. Este posibil să îți formezi un venit în plus când faci bani din sondaje plătite online, din moment ce nu este nevoie de altceva în afară de opinia ta.
Expertul nostru în acest domeniu, Anton, a câștigat maxim $116 într-o lună, însă în general câștigă cam $90 din sondaje de opinie plătite, pe lună!

Bine de știut dacă vrei să faci bani din sondaje online plătite

Înainte de a începe să faci bani din sondaje online plătite, trebuie să știi câteva lucruri utile.

Sfaturi utile despre chestionare online plătite:

Dacă îți faci o adresă de e-mail, dedicată pentru chestionarele online plătite, poți avea o privire de ansamblu mai bună asupra acestor sondaje online plătite. În același timp, eviți supraaglomerarea e-mailului tău privat.
Dacă ai de gând să faci bani din sondaje online plătite, se recomandă să creezi un cont Gmail sau cont Live de mail complet gratuit, ambele fiind alternative bune.

Anumite companii de chestionare online plătite nu trimit aceste sondaje plătite online doar prin e-mail. Pe multe dintre paginile companiilor, poți găsi chestionare online plătite care sa iți mărească puțin venitul.

Iți recomandăm să cauți chestionare online plătite cel puțin o dată pe săptămână dacă vrei să faci mulți bani din sondaje plătite online.

Cu cât te înscrii pe mai multe portaluri, cu atât mai multe chestionare online plătite vei primi și prin urmare, cu atât mai mulți bani din sondaje online plătite vei face.

Așadar, noi iți recomandăm să te înscrii pe toate site-urile recomandate de chestionare online plătite deoarece ăsta e modul în care poți face cei mai mulți bani.

În cazul site-urilor de chestionare online pe care nu le recomandăm, ai grijă la:

În general, portalurile au o sumă minima de bani din sondaje online plătite pe care o poți retrage. Încearcă să retragi banii imediat ce ai atins limita minimă de plată! Ar fi păcat să faci bani din sondaje plătite online doar ca să-i pierzi mai târziu.

Acolo unde este vorba de bani, vor fi întotdeauna înșelăciuni. Există o mulțime de companii pentru chestionare online plătite, însă există și multe înșelătorii.

Dacă ți se spune că poți câștiga mai mult de $30 pentru chestionare online plătite, sau că poți câștiga o mașină, spre exemplu, ai șanse mari să fii înșelat. Dacă vrei să faci bani din sondaje online plătite, îți recomandăm să vă rezumați doar la companiile listate aici pe Cumsafacibani24.ro

Pentru a fi sigur că ești plătit pentru toate sondajele online plătite pe care le completezi, iți recomandăm să ții un registru cu chestionare plătite deja completate. Când faci bani din sondaje online plătite, poate fi dificil să știi exact ce sondaje de opinie plătite ai completat.

Fă un screenshot după ce completezi sondaje online plătite, notează numele sondajelor și scrie cât de mulți bani ar trebui să primești ca rezultat.

Din nefericire, unele site-uri de sondaje online plătite au tendința de a te înșela puțin la finanțe. Când faci bani din sondaje plătite online, vei întâlni și companii care vor încerca să nu te plătească. Dacă simți că ai fost înșelat, ia măsuri. Începe prin a contacta compania de chestionare online plătite. Dacă nu îți oferă un răspuns satisfăcător, apelează la rețele sociale cum ar fi Facebook și Twitter și spune-le oamenilor despre experiența ta. Această soluție s-a dovedit a fi eficientă pentru probleme cum ar fi plăți insuficiente sau inexistente.

Ți s-ar putea cere să plătești ca să te înscrii la sondaje de opinie online, dar trebuie să te ferești de asta! Toate companiile legitime de chestionare oferă parteneriate și trimit chestionarele complet gratuit. Ar fi, de asemenea, ciudat dacă trebuie să dai bani ca să faci bani din aceste sondaje.

Din fericire, este destul de simplu să faci bani cu opinia ta, din moment ce există companii ce se specializează în facilitarea contactului dintre clienţi şi companii. Portaluri precum Survee, Toluna, Mitpanel şi Eovendo sunt companii ce îţi permit să faci bani cu opinia ta! Aceste portaluri oferă diverse chestionare de la alte companii şi apoi îţi dau bani pentru furnizarea opiniei personale.
Întregul proces este cât se poate de simplu şi necesită doar înscrierea într-un astfel de portal, listarea unor informaţii despre tine şi apoi completarea sondajelor. La unele dintre portalurile pentru sondaje, vei avea, de asemenea, ocazia să evaluezi bannere, reclame TV și alte metode grozave prin care să faci bani cu opinia ta. Aici la Cumsafacibani24.ro, am selectat portalurile pe care le considerăm a fi cele mai bune şi care credem că vor fi cele mai profitabile pentru tine. Diversele portaluri recomandate au fost deja testate de Anton, iar dacă aveţi întrebări în legătură cu orice, sunteţi bineveniţi să îl contactaţi.

Cine e în spatele acestui lucru?

Numele meu este Andrei, și am testat practic orice metodă de a face bani online

kalle-jensen

Andrei Dumitru
Fondatorul site-ului

Cea mai bună metodă de a face bani: