Fă bani pe Fiverr

By 31. August 2015Cum sa faci bani

Fă bani pe Fiverr

Dificultate:

Dificultate

Angajament ca timp:

Angajament ca timp

Câștiguri potențiale:

Câștiguri potențiale

Plata potențială pe oră

0
lei

Cumsafacibani24 score:

Metodă amuzantă de câştig

Fiverr este o piață online pentru servicii și job-uri nu foarte dificile care pot fi executate de către oameni obișnuiți, chiar de la ei de acasă.

Această platformă s-a dezvoltat extrem de mult pe durata unui proces nu foarte îndelungat, dar – se pare – extrem de eficient. Numărând acum 120 de categorii în cuprinsul cărora sunt însumate mai mult de 4.000 de servicii, Fiverr a oferit pe parcursul istoriei sale (destul de scurtă) milioane de joburi, pentru oameni din toată lumea, scopul principal fiind acela de a facilita contactul dintre ofertanți (vânzători) și cumpărători. Serviciile (gig-urile) de bază costă 5$ (de unde și numele de Fiverr), dar nu e ceva neobișnuit ca cineva să comande „extra gigs”, care îmbogățesc unele caracteristici ale ofertei inițiale – bineînțeles, pentru o anumită sumă de bani în plus.

De fapt, deși prețul unui gig este de 5$, mai mult de jumătate din gig-urile care se vând pe Fiverr valorează undeva între 10$ și 100$, cauza fiind creșterea numărului de „gig-uri premium” (Premium gigs), unde puteți face chiar și 500$/gig.

După cum ați observat, pe acest site toate serciviile se numesc gigs (sg. gig) și veți găsi printre ele tot felul de titluri, unele mai creative și mai interesante decât celelalte, și altele de-a dreptul ciudate, de exemplu – „Îți voi citi viitorul pentru 5$”. Dar în acest fapt constă toată distracția!

Din fericire (sau nu), majoritatea celor ce utilizează Fiverr pentru a-și vinde serviciile nu fac astfel de previziuni, ci lucruri puțin mai practice, cum ar fi design grafic, publicitate, videoclipuri sau înregistrări audio la cerere, traduceri sau alte tipuri de servicii de scriere, dar nu numai.

Fiverr vă permite să vă exprimați creativitatea în infinite moduri, și dacă îl găsiți pe cel potrivit veți avea oportunitatea să vă construiți o reputație bună care va atrage mai mulți cumpărători, și asta în timp ce faceți ceva ce vă place cu adevărat. Cum sună, de exemplu, să apăreți într-un videoclip în care scrieți numele cuiva pe plaja, cu scoici, sau să desenați o caricatură amuzantă după poza unui străin?
Dacă aruncați o privire la gig-urile postate pe Fiverr, veți observa repede cât de diverse sunt serviciile pe care le oferă – de la calcule în Excel, până declarații de dragoste personalizate.

Și cel mai bun lucru la Fiverr este că oricine i se poate alătura!

Cum câștigați bani cu Fiverr

Fiverr e foarte ușor de utilizat. Trebuie să urmați doar câțiva pași:

  • Gândiți-vă la ce gig vreți să oferiți;
  • Înregistrați-vă pe Fiverr;
  • Descrieți-vă serviciul – în scris, printr-un video, sau ambele;
  • Începeți să faceți bani.

Un sfat util este să vă uitați la ce fel de servicii oferă ceilalți cumpărători și cât succes au cu ele, ca să vă puteți orienta cât mai bine abilitățile și pasiunile către satisfacerea clienților. Nu ajută că sunteți foarte buni la ceva, dacă nimeni nu are nevoie de acel ceva. Sortați gig-urile după popularitate și astfel vă puteți face câteva idei despre ce „se caută” în mod tipic.

Alegeți fotografia potrivită

Veți observa că unele gig-uri au fotografii mai bine alese decât altele, și în scurt timp o să vă dați seama că acest aspect contează foarte mult, deci străduiți-vă să găsiți o fotografie ce se diferențiază de celelalte într-un mod deosebit, și în același timp se potrivește bine cu ceea ce este scris în titlu. Dacă sunteți în pană de idei, rugați un coleg de pe Fiverr să vă ajute! De fapt, în acest fel, vă ajutați reciproc.


Adăugați o descriere adecvată

Alocați-vă timpul necesar pentru a construi o descriere bună. Ea este fereastra „magazinului” vostru, deci aveți grijă să includă toate informațiile pe care orice potențial cumpărător al serviciului dumneavoastră trebuie să le știe, exprimate clar și complet.

Asemănător cu situațiile de mai sus, puteți să vă inspirați de la cei ce au mai mult succes, și bineînțeles să evitați greșelile făcute de cei cărora în mod evident nu prea le pasă de munca lor – lucru ce se poate deduce din felul în care își prezintă profilul.

Oh, încă ceva – este firesc să preluăm comportamentul cuiva mai bun decât noi, mai ales atunci când sperăm că într-o zi îl vom putea egala (ceea ce este cazul aici), dar nu vă gândiți să furați descrierile și fotografiile de pe profilurile altor utilizatori. Veți fi sancționați. Considerați-le mai degrabă modele și adaptați la ele un conținut original.


Folosiți etichetele/cuvintele cheie potrivite (en. tags)

Acest lucru este crucial dacă vreți ca gig-ul vostru să fie găsit ușor de către cine are nevoie de el. Întotdeauna folosiți cuvinte relevante, care să aibă legătură cu ceea ce ați descris!


Faceți un video de promovare

Există șanse mari ca vânzările să vă crească odată ce ați adăugat un video, mai ales dacă acesta vine cu ceva ce vă separă într-un mod unic de concurenți. Și la urma urmei, cel mai bun mod de a vă promova creativitatea este să o folosiți!

Puteți utiliza, de exemplu, Video Maker FX pentru a face un clip atrăgător. Cumpărătorii relaționează de obicei mai bine atunci când există un scurt video de promovare – dacă ne gândim o clipă, realizarea lui presupune totuși un efort în plus, și faptul că v-ați sacrificat puțin din timp pentru asta e de admirat.

Cât costă?

Înregistrarea pe Fiverr nu costă absolut nimic, dar site-ul preia 20% din fiecare câștig pe care îl aveți. Asta înseamnă că dacă vindeți un gig și primiți pentru el 5$, Fiverr își va revendica partea de un dolar (20% din 5=1), și veți rămâne numai cu 4$.

Vă puteți folosi câștigurile pentru a achiziționa, la rândul vostru, servicii de pe Fiverr sau le puteți transfera în contul de Paypal, lucru care vă costă, la rândul lui, dar nu foarte mult.

Veți putea, mai apoi, să virați banii în contul bancar, oricând doriți. Această tranzacție costă undeva la 9 lei.

Cât de mult pot câștiga?

Dacă începeți cu câteva gig-uri in valoare de 5$ și faceți treabă bună, afacerea voastră va crește treptat, odată cu reputația, și în acest fel veți putea avea câștiguri mai mari decât ați avut inițial. După ce ați completat 10 gig-uri și ați fost activi 30 de zile, veți fi promovați la Level 1 seller, și odată cu aceasta veți avea posibilitatea să cereți mai mulți bani pentru un serviciu.

Nu se poate spune că există limite în legătură cu sumele pe care le puteți face având in vedere că tot succesul pe care l-ați putea avea depinde, în cea mai mare măsură, de ce răspunsuri puteți da la următoarele întrebări:

  • 1) „Are cineva nevoie de serviciile pe care le ofer eu?”
  • 2) „Cât efort sunt pregatit(ă) să depun pentru a avansa?”
Citeşte mai mult despre metoda de câştig

Unii dintre vânzătorii de top de pe Fiverr pur și simplu angajează pe alții pentru a le face munca. Bineînțeles, aici nu e vorba de lucruri foarte complicate, ci sarcini ca modelarea unui logo simplu, articole pe blog, etc.

Poate că veți fi surprinși, dar dacă sunteți hotărâți să alocați un pic de interes (traducere: timp și efort) activității de pe Fiverr, veți vedea că este absolut posibil să câștigați decent, și că sunt oameni care chiar trăiesc din asta – și destul de bine.

Nu există limite pentru cât puteți câștiga, atât timp cât sunteți dedicați, deci următorul Top Seller poate fi oricare dintre voi – totul constă în a avea ambiție, dar și disciplină.

Mult noroc!

Cine e în spatele acestui lucru?

Numele meu este Andrei, și am testat practic orice metodă de a face bani online

kalle-jensen

Andrei Dumitru
Fondatorul site-ului

Cea mai bună metodă de a face bani:

Jugănaru Călin
Bună tuturor. Doar am vrut să împărtășesc experiența mea aici. Am făcut o mulțime de bani cu acest site 😀 haha ce tare.

Am început pe BDSwiss cu 3 zile în urmă, și-am tranzacționat de 4 ori. Prima dată, am câștigat 5 tranzacționări. 5/5 = 385€. A doua oară, 4/5 = 308€. A treia oară, 5/5 = 385€. A patra oară, 4/5 = € 308 😀

Mulțumesc, mulțumesc
Timur Lenk
Bună, Cumsafacibani24

Aș dori să încep tranzacționarea cu Opțiuni binare. Ai recomanda doar BDSwiss, dar de ce?

Și ce timpi de tranzactionare timp recomanzi să folosesc? 30 de minute, 15 de minute, sau altceva?

Abia aștept să văd răspunsul

Cu sinceritate

Timur
Cumsafacibani24.ro
Bună, Timur. Pot recomanda, de asemenea, Banc de Binary sau 24option.com. Cu toate acestea, atât Cumsafacibani24, cât și eu am recomanda BDSwiss mai mult decât ceilalte site-uri. BDSwiss este incredibil de ușor de utilizat, plătesc imediat și au o imensă integritate.
Andreea Delcea
Metoda asta chiar funcționează? 🙂
Cumsafacibani24.ro
Bună, Andreea. În cazul în care întrebi dacă metoda “Grafic, Tendință, Analiză” funcționează, îți pot spune că da, funcționează. Doar amintește-ți să vezi tendința pe baza unui interval de timp mai lung, de exemplu, 6 ore. Amintește-ți, de asemenea, că există un risc de a pierde banii pe care îi tranzacționezi, astfel încât să nu utilizezi banii pe care nu îți poți permite să îi pierzi. Deși prin utilizarea acestei strategii, șansele de a câștiga sunt foarte mari.
Dylan
La BDSwiss, poți vedea chiar mai multe grafice interesante. Graficele tale sunt foarte bine selectate.
Iris Teişanu
Bună, Cumsafacibani24.

Am câteva întrebări despre opțiunile binare și strategia pe care o utilizezi. Aș dori să te pot contacta prin telefon. Este posibil? Nu sunt foarte multe întrebări, dar aș dori doar un pic mai multă informație înainte de a începe.

Cu sinceritate,

Iris
Cumsafacibani24.ro
Bună, Iris. Doar trimite un e-mail la david@cumsafacibani24.ro, unde scrii numărul tău de telefon, apoi te voi suna eu.
Alina Mihaela
Dacă nu văd nici o tendință pe graficul vostru live, atunci o pot găsi pe a mea pe BDSwiss?
Cumsafacibani24.ro
Bună, Alina. Da, exact, dacă nu se poate vedea niciuna pe graficele noastre live, poți găsi tendințe de unul sinur, pe baza graficelor live de la BDSwiss. Sper că vei reuși să găsești tendințele.
Alina Mihaela
Am găsit câteva de unul singur, și a mers excelent
Fulea Traian
Apoi am avut o zi incredibilă, cu multe tranzacționări câștigate și doar o pierdere
David Purcărea
Abia aștept să încerc acestă strategie la BDSwiss 🙂

În primul rând, vreau să vă întreb pe voi, cei de la Cumsafacibani24, cât de des pierdeți, în raport cu câștigurile? În video, aveți un profit sensibil, dar cât de des aveți o pierdere, adică ați pierdut mai multe tranzacționări decât ați câștigat?
Cumsafacibani24.ro
Bună, David. Da, normal că se poate întâmpla să pierzi atunci când comercializezi. Strategia pe care eu o folosesc necesită multă răbdare, astfel încât să poți alege cele mai bune tendințe. Dacă tranzacționezi regulat și stai pe site pentru mai mult de 15 minute, atunci ai o șansă mai mare de a câștiga, decât de a pierde. Pierdem chiar într-o tranzacționare din video, și este destul de tipic pentru mine să pierd 1 din 5.
Grigorescu Razvan Alexandru
Pentru tine, cel care vrei un bonus de la BDSwiss, vezi acest link

http://lp4.bdswiss.com/lp4-dk/index1.php?campaign=51&p=roO8m26pmi15jSBAjMdvLGNd7ZgqdRLk
Cumsafacibani24.ro
Mulțumesc, Grigorescu!
Andrei Mărieş
Sunt de acord că opțiunile binare sunt cea mai bună metodă de a face bani de aici