Cum sa Castigi la Ruleta

By 4. July 2017Cum sa faci bani

cum sa castigi la ruleta

Dificultate:

Dificultate

Angajament ca timp:

Angajament ca timp

Câștiguri potențiale:

Câștiguri potențiale

Plata potențială pe oră

0
lei

Cumsafacibani24 score:

Sistemul pentru ruletă orezentat aici, îţi măreşte considerabil şansele de a câştiga la acest joc. Probabilitatea ca tu să câştigi este mai mare decât în mod normal, iar riscurile asumate vor începe cât de curând să aducă profit.

Sistemul pentru ruletă arătat de către Anton de pe cumsafacibani24.ro în filmuleţul de mai jos este unul sigur, care este atât incitând, cât şi distractiv. Utilizând sistemul pentru ruletă, poţi câştiga aproximativ 500 RON pe oră.

Majoritatea persoanelor probabil că ştiu în mare cum se joacă. Plasezi un anumit pariu şi ai şansa de a-ţi pierde sau multplica banii de mai multe ori. Implementând acest sistem exact, vei intra în cazino şi vei ‘trisa’ profitând de avantajul statistic oferit de ruletă. Sistemul în sine a fost dezvoltat pe baza calculelor statistice.

Vezi cum Anton câştigă 400 RON într-o oră cu ajutorul sistemului pentru ruletă

Mai jos, poţi citi despre teoria din spatele acestui sistem, iar în videoclip, poţi vedea exact cum se utilizează sistemul.

Vezi cum se face

Ruleta prezintă mai multe metode de plată. Cea utilizată în cazul nostru este parierea pe roşu sau negru.

  1. Alege o sumă de început, care va fi pariul stabil folosit după o victorie.
  2. Plasează pariul iniţial pe culoarea aleasă. Aceasta va fi roşu sau negru.
  3. Dacă câştigi, urmează să plasezi pariul în acelaşi loc. Dacă pierzi, dublezi pariul iniţial şi îl plsezi la fel ca data trecută.
  4. Imediat ce câştigi din nou, începi de la capăt cu pariul iniţial.
  5. În cazul în care pierzi prima rundă, însă o câştigi pe următoarea, îţi vei fi recuperat pierderea din primul joc şi vei face profit din tura a doua.

Moneymarket.dk nu recomandă utilizarea acestei tehnici la cazinouri reale, din moment ce acestea au o limită superioară pentru pariere. Pe lângă asta, pariul minim este de 40 RON sau chiar mai mult, iar asta înseamnă că ai avea nevoie de câteva mii pentru a pune planul în aplicare.

După câte poţi vedea, principiul este simplu, iar şansa de câştig este grozavă. Cel mai atractiv aspect al acestui sistem este minimizarea riscului, din moment ce ai în mod constant un avantaj asupra ruletei.

Pentru a implementa sistemul cu cea mai mare şansă de câştig, este important să mergi la un cazino cu o sumă mică de intrare şi una mare ca limită. Din toate cazinourile pe care le-am

 
încercat, noi îţi recomandă (CASINO). Compania este înregistrată la Instituţia de Jocuri de Noroc, este sigură şi plăteşte imediat câştigurile.
Poţi vizita cazinoul aici , iar acum poţi să îţi dublezi miza iniţială abonându-te prin website ( Ex: plăteşti 200 RON ca intrare – primeşti 400 RON ca să joci).

cum sa castigi la ruleta

Numai cunoștințe folositoare

Aici vei învăța tot ce trebuie despre opțiunile binare!

David Radu
Consultant în opțiuni binare

Cea mai bună metodă de a face bani: